27 August 2010

Blog Baru - ondscene.my


google-site-verification: googlef867ab8d0f2e44aa.html

Untuk makluman,blog ini berpindah ke alamat baru ondscene.my .Semua entri terbaru akan diupdate di sana.Mohon pembaca untuk mengupdate  link terbaru ini.

Ketika dan saat ini, kontraktor ‘projek mega’ ini sedang bertungkus-lumus menyiapkan infrastruktur ondscene.my ini.

Oleh itu, dalam tempoh itu (kira-kira seminggu), anda mungkin akan mengalami pengalaman beberapa pandangan pengubahsuaian dalam struktur blog ini.

Untuk makluman, kontraktor projek migration dari blogspot kepada wordpress ini telah melakukan yang terbaik untuk menjadikan ondscene lebih mudah diakses, tidak lagi sangkut-sangkut, tiada lagi ‘waiting time’ @ ‘loading’ yang terlalu lama, malah akan berusaha memberikan presentation terbaik untuk tatapan anda.

Saya akan umumkan kepada anda siapakah kontraktor yang amat hebat itu selepas selesai segala proses ini. Bagaimanapun, mungkin ada yang telah mengetahui siapakah gerangannya…

Kepada anda yang mengalami masalah untuk akses ondscene.my ini, sila email atau isikan borang ‘Hubungi’ di atas. Sila nyatakan OS anda, browser dan apa juga maklumat teknikal yang dapat membantu masalah anda diselesaikan.

Dengan sistem kawalan dan keselamatan yang lebih ketat dan juga maklumat anda yang menghantar komen /email kepada ondscene – diharap dapat mengurangkan komen-komen atau pendapat yang keterlaluan dan menyentuh isu-isu atau perkara sensitif yang boleh membawa kacau-ganggu dalam komuniti ondscene ini.

Ondscene akan cuba memberikan yang terbaik untuk pembaca.

Nanti kita buat gathering Hari Raya….amacam, ok tak?!!!…..

Salam ondscene
Kuala Lumpur

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails